Vakmanschap voor uw verwarming

Bij Cools Centrale Verwarming B.V.B.A. in Borsbeek (provincie Antwerpen) bent u al sinds 1994 aan het juiste adres voor de installatie van centrale verwarmingen. Als dynamisch bedrijf volgen we continu de technische ontwikkelingen en trends, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste energiebesparende en milieuvriendelijke technieken.

 

Cools Centrale Verwarming kunt u inschakelen voor verwarmingen op aardgas of mazout, radiatoren, een traditionele verwarming, een zuinigere met condensatietechniek of voor vloerverwarming; wij kunnen het allemaal voor u plaatsen, repareren en onderhouden. Zelf werken we het liefst met topmerken zoals Vaillant en Junkers.

 

Ons bedrijf is door de Koninklijke Vereniging van Belgische Gasvaklieden (KVBG) erkend als professionele gasinstallateur, zodat wij met trots het Cerga-kwaliteitslabel dragen. Daarnaast heefthet Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid ons erkend voor het onderhoud en het uitvoeren van verbrandingscontroles aan verwarmingstoestellen op stookolie. Garantie van onze expertise!

 

Installatie, renovatie of reparatie van uw CV? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Cools Centrale Verwarming!

Laat nu een condensatieketel plaatsen door Cools uit Borsbeek, Antwerpen